ca barbat vorbesc. da. am avut femeie care imi punea singura tubul de crema in mana, si frecvent. femeie hotarata, stia ce vrea si nu ii era rusine sa ceara.

dar as vrea pareri sincere nu barbati deghizati in femei
ca barbat vorbesc. da. am avut femeie care imi punea singura tubul de crema in mana, si frecvent. femeie hotarata, stia ce vrea si nu ii era rusine sa ceara.
eu am citit un studiu unde zice ca cuplurile heterosexuale care fac sex anal depasesc cu mult toate cuplurile homosexuale.
inseamna ca le place.
dar sa mai raspunda si femeile
Depinde de femeie la femeie,pot exista orgasme mult mai intense(de cat in sex normal,am intalnit),dar eu zic ca in primul rand totul tine de mental,de dorinta de a face sex anal din placere.
DA, fiind femeie va pot spune sigur ca exista placere.
oricum depinde de la femeie la femeie, la cat de open mind este, pentru ca majoritatea barbatilor (cred) au aceste fantezii.
si ce e mai frumos decat libertatea de a face ceea ce poftesti in pat alaturi de persoana iubita
Daca baiatu se opreste exact cand spui tu, si incercati de mai multe ori, merge.
Am facut sex anal cu un singur prieten si nu pot sa mint ca nu a durut prima data, dar am perseverat si trebuie sa recunosc ca mi-a placut la nebunie.
Nu ma deranjeaza daca nu o sa o mai fac niciodata, sa fiu sincera, dar sunt una din acele persoane care incearca totul macar o data.
Bafta tuturor, si nu renuntati totusi la sexul normal![]()
asa si asa, nu ma omor
sunteti groaznici si groaznice. la gunoi cu voi
draga, simonsita, cred ca pocaitii trebuie sa intre pe alt site.
vezi ca ti se sting lumanarile, du-te sa mai aprinzi cateva si sa nu uiti rugaciunea de la miezul noptii
Doamne ajuta!
Sicer!
Am 24 de ani si pana acum nu am avut relatii de o noapte, doar relatii de minim 8 luni bazate pe iubire si cu fete demne de alegerea oricarui parinte.
Nu ne-am inteles din alte cauze, in general planuri de viitor, si ne-am despartit.
Sex anal mi-au oferit singure desi nu am cerut, doua dintre ele. normal ca ma atrage, doar sunt barbat, dar nu as indrazni sa cer, insa prima prietena m-a invitat inauntru. Am incercat dar spunea ca o doare si am renuntat(asta cand eram batuti in cap, habar nu aveam de dilatare progresiva si lubrifiant, e normal ca fata a ramas cu o frica de atunci).
Celalta relatie, era virgina, avea 18 ani cand am cunoscut-o si cand era pe rosu m-am trezit ca ma ghideaza in zona tentantaDe data asta am folosit lubrifiant si am luat-o foarte usor, nu stiu daca o tenta sau daca vroia sa ma vada fericit, dar am reusit si o faceam de multe ori cu placere de ambele parti.
Am mai avut o prietena care avusese un tip animal inainte care o obliga si la sex anal. fata era pregatita fizic, deci nu se punea problema sa ii fie teama de dureri, etc, dar ramasese cu un dezgust asociat cu fostul si evita. stiind ca nu ii face placere nici eu nu am cerut vreodata.
Asta ca sa dem ca sunt mult mai multe femei care fac sau incearca sexul anal decat credeti, si ca depinde de fiecare femeie in parte cum e cu placerea, de partener, de experiente trecute, de experienta, de informare, etc.
Sper ca am fost si eu folositor cu ceva.
Simonita, de ce consideri ca ar fi groaznici cei ce gasesc placere in sexul anal? Tu nu ai placerile proprii? Ai dicutat cu cineva mai multe despre sexul anal? Daca tu nu esti de acord, asta nu inseamna ca e un lucru rau, de condamnat. O zi buna!
de ce sa mint ca nu
exact
si tine mult de fata si de open mind-ul ei
merge si din prima sau te-ai pregatit cumva
mmmm pot sa spun ca depinde si de situatie
nu e vorba de vreo pregatire
ei, eu de prima data vorbesc, nu in general
trebuie sa ai rabdare
si sa impingi usor
nu trebuie nimic prealabil, doar sa ai lubrifianti, daca nu ai e dezastru
Ultima edited de ladyblue; 09-01-2011 at 15:56.
Deci A Mers si fara sa te pregatesti cu ceva inainte, dilatare, etc
Am inteles, si e placut? Daca ar fi ai lua singura initiativa?
o data am luat-o eu, e placut
nu stiu daca am facut-o pana acum de mai mult de 5 ori
eu cand am facut-o cu baiatul ala cred ca a fost dupa vreo 2 ani de incercari
da?
deci ceva pregatiri au fost
Dar Ce nu Mergea?
sau nu erai tu hotarata, vrajea la tine![]()
nu eram eu pregatita cred
respingeam
nu putea deloc sa intre, totul tine de psihic
mersi pentru informatii
sa zica ce vrea ea cat timp se simte bine si face si tot ce ne dorim..........poate sa vorbeasca si urat si porcos oricum sexul sa fie super tare ca de fapt asta conteaza
esti incins rau, vad![]()
nu neaparat.........imi place sa fac orice doar sa iasa ''partida'' cat mai buna si sa fim amandoi satisfacuti
de unde stii daca ati incerca ca nu ar fi ceva super marfa si v-ati da pumni in cap ca nu ati facut pana acum?
ia un castravete serios si baga-ti-l in fund.
nu ai de unde sa stii ca nu e super misto si te vei bate singur in cap ca nu ai facut-o si pana acum)
hehe misto asta raluca..........ms pt sfat esti o draguta
sa va moara purcelu.....nas incerca anal nici sa ma impushti!! mai degraba as prefera un cunilingus decat anal sa mor dak va mint
Bookmarks