Sondaj: Va face placere Sexul Anal?

+ Raspunde la Discutie
Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 30 din 56

Discutie: E vreo placere ca femeie sa faci sex anal?

Standard E vreo placere ca femeie sa faci sex anal?

dar as vrea pareri sincere nu barbati deghizati in femei

Standard

ca barbat vorbesc. da. am avut femeie care imi punea singura tubul de crema in mana, si frecvent. femeie hotarata, stia ce vrea si nu ii era rusine sa ceara.

Standard

eu am citit un studiu unde zice ca cuplurile heterosexuale care fac sex anal depasesc cu mult toate cuplurile homosexuale.
    inseamna ca le place.
    dar sa mai raspunda si femeile

Membru Nou
    Data Inscriere
    Aug 2010
    Postari
    4

Standard

Depinde de femeie la femeie,pot exista orgasme mult mai intense(de cat in sex normal,am intalnit),dar eu zic ca in primul rand totul tine de mental,de dorinta de a face sex anal din placere.

Standard

DA, fiind femeie va pot spune sigur ca exista placere.
    oricum depinde de la femeie la femeie, la cat de open mind este, pentru ca majoritatea barbatilor (cred) au aceste fantezii.
    si ce e mai frumos decat libertatea de a face ceea ce poftesti in pat alaturi de persoana iubita

Standard

Daca baiatu se opreste exact cand spui tu, si incercati de mai multe ori, merge.
    Am facut sex anal cu un singur prieten si nu pot sa mint ca nu a durut prima data, dar am perseverat si trebuie sa recunosc ca mi-a placut la nebunie.
    Nu ma deranjeaza daca nu o sa o mai fac niciodata, sa fiu sincera, dar sunt una din acele persoane care incearca totul macar o data.
    Bafta tuturor, si nu renuntati totusi la sexul normal

Standard

asa si asa, nu ma omor

simonita
    Vizitator

Standard

sunteti groaznici si groaznice. la gunoi cu voi

Neinregistrat
    Vizitator

Standard

draga, simonsita, cred ca pocaitii trebuie sa intre pe alt site.
    vezi ca ti se sting lumanarile, du-te sa mai aprinzi cateva si sa nu uiti rugaciunea de la miezul noptii
    Doamne ajuta!

Neinregistrat
    Vizitator

Standard

Sicer!
    Am 24 de ani si pana acum nu am avut relatii de o noapte, doar relatii de minim 8 luni bazate pe iubire si cu fete demne de alegerea oricarui parinte.
    Nu ne-am inteles din alte cauze, in general planuri de viitor, si ne-am despartit.

Sex anal mi-au oferit singure desi nu am cerut, doua dintre ele. normal ca ma atrage, doar sunt barbat, dar nu as indrazni sa cer, insa prima prietena m-a invitat inauntru. Am incercat dar spunea ca o doare si am renuntat(asta cand eram batuti in cap, habar nu aveam de dilatare progresiva si lubrifiant, e normal ca fata a ramas cu o frica de atunci).
    Celalta relatie, era virgina, avea 18 ani cand am cunoscut-o si cand era pe rosu m-am trezit ca ma ghideaza in zona tentanta De data asta am folosit lubrifiant si am luat-o foarte usor, nu stiu daca o tenta sau daca vroia sa ma vada fericit, dar am reusit si o faceam de multe ori cu placere de ambele parti.

Am mai avut o prietena care avusese un tip animal inainte care o obliga si la sex anal. fata era pregatita fizic, deci nu se punea problema sa ii fie teama de dureri, etc, dar ramasese cu un dezgust asociat cu fostul si evita. stiind ca nu ii face placere nici eu nu am cerut vreodata.

Asta ca sa dem ca sunt mult mai multe femei care fac sau incearca sexul anal decat credeti, si ca depinde de fiecare femeie in parte cum e cu placerea, de partener, de experiente trecute, de experienta, de informare, etc.

Sper ca am fost si eu folositor cu ceva.

Psiholog
    Data Inscriere
    Jul 2010
    Postari
    8

Standard

Simonita, de ce consideri ca ar fi groaznici cei ce gasesc placere in sexul anal? Tu nu ai placerile proprii? Ai dicutat cu cineva mai multe despre sexul anal? Daca tu nu esti de acord, asta nu inseamna ca e un lucru rau, de condamnat. O zi buna!

darius
    Vizitator

Standard

Citat Postat initial de ladyblue Vezi Postare(raspuns)
    DA, fiind femeie va pot spune sigur ca exista placere.
    oricum depinde de la femeie la femeie, la cat de open mind este, pentru ca majoritatea barbatilor (cred) au aceste fantezii.
    si ce e mai frumos decat libertatea de a face ceea ce poftesti in pat alaturi de persoana iubita
    serios? ai incercat?

Standard

de ce sa mint ca nu
    exact
    si tine mult de fata si de open mind-ul ei

darius
    Vizitator

Standard

merge si din prima sau te-ai pregatit cumva

Standard

mmmm pot sa spun ca depinde si de situatie
    nu e vorba de vreo pregatire

darius
    Vizitator

Standard

ei, eu de prima data vorbesc, nu in general

Standard

trebuie sa ai rabdare
    si sa impingi usor
    nu trebuie nimic prealabil, doar sa ai lubrifianti, daca nu ai e dezastru
    Ultima edited de ladyblue; 09-01-2011 at 15:56.

darius
    Vizitator

Standard

Deci A Mers si fara sa te pregatesti cu ceva inainte, dilatare, etc

Am inteles, si e placut? Daca ar fi ai lua singura initiativa?

Standard

o data am luat-o eu, e placut
    nu stiu daca am facut-o pana acum de mai mult de 5 ori
    eu cand am facut-o cu baiatul ala cred ca a fost dupa vreo 2 ani de incercari

darius
    Vizitator

Standard

da?
    deci ceva pregatiri au fost
    Dar Ce nu Mergea?
    sau nu erai tu hotarata, vrajea la tine

Standard

nu eram eu pregatita cred
    respingeam
    nu putea deloc sa intre, totul tine de psihic

darius
    Vizitator

Standard

mersi pentru informatii

Membru Nou
    Data Inscriere
    Jan 2011
    Postari
    14

Standard

sa zica ce vrea ea cat timp se simte bine si face si tot ce ne dorim..........poate sa vorbeasca si urat si porcos oricum sexul sa fie super tare ca de fapt asta conteaza

alinutza
    Vizitator

Standard

esti incins rau, vad

Membru Nou
    Data Inscriere
    Jan 2011
    Postari
    14

Standard

nu neaparat.........imi place sa fac orice doar sa iasa ''partida'' cat mai buna si sa fim amandoi satisfacuti

Raluca
    Vizitator

Standard

E dezgustator. Eu sunt o norocoasa pentru ca nici sotul meu nu apreciaza aceasta practica.
    De cate ori ne uitam impreuna la filme deochiate sarim peste partea cu sexul anal.
    ...............

Membru Nou
    Data Inscriere
    Jan 2011
    Postari
    14

Standard

de unde stii daca ati incerca ca nu ar fi ceva super marfa si v-ati da pumni in cap ca nu ati facut pana acum?

Raluca
    Vizitator

Standard

ia un castravete serios si baga-ti-l in fund.
    nu ai de unde sa stii ca nu e super misto si te vei bate singur in cap ca nu ai facut-o si pana acum )

Membru Nou
    Data Inscriere
    Jan 2011
    Postari
    14

Standard

hehe misto asta raluca..........ms pt sfat esti o draguta

consuellla
    Vizitator

Standard

Vrei sa raspunzi? Nu e nevoie sa ai cont.
    E simplu, apasa "Raspunde la Discutie"!
    sa va moara purcelu.....nas incerca anal nici sa ma impushti!! mai degraba as prefera un cunilingus decat anal sa mor dak va mint

• + Raspunde la Discutie
    Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul

Cuvinte cheie pentru aceasta Dezbatere

Bookmarks

Permisiuni

• Poti adauga subiect de discutie nou.
    • Poti raspunde.
    • Nu poti atasa fisiere.
    • Poti edita raspunsurile tale.